Davul Dersi – Bateri Dersi
TEL : +90 532 275 06 87

Diskografi

Ses Klibi: Bu ses klibini oynatabilmek için Adobe Flash Player (Version 9 veya üzeri) gereklidir. Güncel versionu indirmek için buraya tıkla Ayrıca tarayıcında JavaScript açık olmalıdır.


Bilge Candan Diskografi

1983-1985 Düğün salonu klüp ve bar çalışmaları
1986-1990 Sibel Egemen
1987-1988 Oğuz Abadan Orkestrası (Çakıl Gazinosu Selçuk Ural, Ağu Tuğba vs.)
1989-1990 Ezginin Günlüğü, Yavuz Çetin rock band
1989-1991 Bakırköy Belediye Orkestra ve Bandosu
1990 Yekta Kara (Yunanistan Turnesi)
1989-1994 Ferhat Tunç
1990-1992 Ahmet Kaya
1992-1993 Selçuk Tekay Orkestrası (Emel Sayın)
1992-1993 Tanju Okan
1992-1997 Yeşim Salkım
1993-1995 Şehir Tiyatroları Müzikal Orkestrası (Önder Bali yönetiminde Evita ,
Resimli Osmanlı Tarihi, vs. vs  müzikaller)
1995-2000 Rafet El Roman
1997-1998 Ajda Pekkan (Turhan Yükseler Ork.)
1997-1998 Şenova Ülker (Big band)
1998-2001 Emel Müftüoğlu, Demet Sağıroğlu, Ümit Sayın, Alpay, Yıldız Tilbe, Mine Koşan,
Gülşen, Niran Ünsal , Yeliz vs.
2000-2004 Hande Yener
2006-2008 Grup Rapsodi, Zeynep Casalini
2009 Zerrin Özer
2004-2010 Atmosfer Jazz Fusion ve Mustafa Dönmez

Eğitimcilik Geçmişi

1989-1993 Kadıköy R.M.T Müzik Merkezi
1994-2000 Özel Dersler
2000-2005 Kadıköy Özel İstanbul Güzel Sanatlar Dershanesi
2004-2006 Ataşehir Kuğu Bale Müzik Merkezi
2001-2003 Bahçeşehir Üniversitesi Müzik Klübü
2007-2008 Kadıköy Çevre Koleji
2007-2010 İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi
2005-2010 Bilge Candan Davul Atölyesi